Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Personalizarea la ea acasa

Membru Bizoo de 1 an.
4.45
4 stars: Foarte bun
62 pareri

Cana Ed, Ed si Eddy

0 stars: 0.00 din 0 pareri

2499 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Bucurati-va de o experienta autentica de bautura cu aceasta eleganta cana alba clasica de 350 ml, perfecta pentru a va incepe ziua sau pentru a va relaxa cu o bautura calda dupa o zi lunga. Fabricata cu atentie din ceramica de calitate superioara, aceasta cana ofera un design simplu, dar sofisticat, cu o suprafata neteda si finisaj matasos, care se va potrivi perfect in orice bucatarie sau birou.

Un alt avantaj semnificativ al acestei cani este ambalajul sau grijuliu - fiecare cana este individual protejata intr-o cutie de carton, asigurandu-se ca ajunge in siguranta la dumneavoastra sau poate fi oferita ca un cadou special cuiva drag.

Pregatiti-va bautura preferata fara griji, deoarece aceasta cana poate fi utilizata in cuptorul cu microunde, facilitand incalzirea rapida a lichidelor. De asemenea, va puteti bucura de usurinta curatarii, deoarece aceasta este compatibila cu masinile de spalat vase, economisindu-va timp si efort.

Adaugati o nota de rafinament colectiei dvs. de vesela cu aceasta cana alba versatila si functionala de 350 ml, care va va cuceri cu siguranta simturile la fiecare sorbitura.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura